ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ

Ποιοί είμαστε

Καλωσορίσατε στο Bestbyharm...

Το Bestbypharm.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα του φυσικού μας καταστήματος που βρίσκεται στην οδό Αλεξιουπόλεως 16-18 στην Αργυρούπολη.

Το φαρμακείο μας ιδρύθηκε το 2009 και αποτελεί ατομική επιχείρηση με την επωνυμία "Βάθη Παναγιώτα". Ως σχετικά νέα επιχείρηση, είναι στελεχωμένη από νέα άτομα με εμπειρία, όρεξη και φρέσκες ιδέες.

Από τις ιδέες αυτές, την τάση της εποχής αλλά και τις ανάγκες των πολιτών για άμεση και εύκολη πρόσβαση σε αγορές, εξυπηρέτηση & ενημέρωση γεννήθηκε το σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα Bestbypharm.gr. Αποτελεί κατ' αρχήν την ηλεκτρονική προέκταση της επιχείρησης αλλά ταυτόχρονα και έναν δικτυακό τόπο ενημέρωσης και δραστηριοποίησης του κοινού γύρω από τα θέματα υγείας & φαρμάκων.

Στόχος μας είναι:

  • Η παροχή μίας σύγχρονης, best by far εμπειρίας αγορών καλλυντικών, παραφαρμάκων & συναφών προϊόντων μέσω διαδικτύου
  • Η απλή και προσιτή ενημέρωση, μέσω δικών μας κειμένων και άρθρων, για βασικά, καθημερινά θέματα γύρω από την υγεία και τα προϊόντα μας που απασχολούν τον καθένα από εμάς.

Η αφοσίωση στη δουλειά μας και στους στόχους μας καθώς και η συνεχής επιθυμία μας για πρόοδο, ανάπτυξη, εκσυγχρονισμό και ενημέρωση έχουν ως αποτέλεσμα την δημιουργία ένος "δικτυακού φαρμακοποιού" και μίας προσιτής, επιστημονικής προσέγγισης του αντικειμένου μας, στα οποία έχουν πρόσβαση όλοι, μέσω του bestbypharm.gr, για την best by far ευχάριστη και εύκολη ηλεκτρονική σας αγορά.


Στοιχεία Καταστήματος:
Διεύθυνση: Αλεξιουπόλεως 16-18, Αργυρούπολη, ΤΚ 16452
E: info@bestbypharm.gr
T: 210 99 45 140
F: 210 99 45 140

Λειτουργία Τηλεφωνικού Κέντρου:
Καθημερινά το πρωί από 09:00 έως 14:00 και το απόγευμα από 18:00 έως 21:00
Σάββατο 10:00 έως 14:00
Κυριακή & Αργίες το τηλεφωνικό μας κέντρο παραμένει κλειστό.

 

Print